Zangcoaching

Je hoeft geen professioneel zangtalent te zijn om zangcoaching te willen proberen. 
Je hoeft ook geen ervaring te hebben met zingen of zangles. Je hoeft namelijk helemaal niets.

Van zingen word je blij. Muziek en zang zijn goed voor je. Kunnen zingen vanuit jouw vrijheid en daarvan kunnen genieten is erg belangrijk. Zingen werkt verbindend en bevrijdend. Het kan je helpen antwoorden te vinden en het kan je oprecht helpen om jouw geluk te vinden. 

Door coachend zangles te geven, help ik je om vanuit jouw kern je talent verder te ontwikkelen – of dat talent nu bij zang ligt, of op een ander vlak. Inner Voice Coaching biedt in beide gevallen een passende en persoonlijke oplossing.

Ik heb gewerkt met mensen die nog nooit hebben gezongen, maar die ontdekken dat ze met behulp van zang hun gevoel of drijfveren bloot konden leggen. Ik heb veel ervaring met jongeren en (jong)volwassenen die zich op meerdere fronten willen voorbereiden op talentenshows als TVOH (The Voice of Holland), maar ook mensen die willen zingen in een band of voor een speciale gelegenheid.

 

Icon label

Persoonlijke zanglessen
Met één-op-één zanglessen ontwikkel je jouw zangtalenten optimaal. Dankzij de volledige persoonlijke begeleiding kunnen we precies werken aan wat jij nodig hebt. Ik kan je helpen om je klaar te stomen voor een bepaalde voordracht, of je doorlopend begeleiden zoals je bij een muziekschool gewend bent.

Icon label

Zangworkshop 
Dankzij mijn zangcoaching leer je ontspannen zingen en kun jij je gevoel beter overbrengen op de wijze die jij graag wilt. Dankzij deze groepsvorm leer je samen zingen en kun je ontspannen werken aan jouw zangtalent en zelfvertrouwen. Je zal merken dat je na deze workshop meer geniet van het zingen.