Zangworkshop

Met de zangcoaching van Inner Voice Coaching leer je ontspannen zingen en kun jij je gevoel beter overbrengen op de wijze die jij graag wilt. Dankzij deze groepsvorm leer je samen zingen en kun je ontspannen werken aan jouw zangtalent en zelfvertrouwen. Je zal merken dat je na deze workshop meer geniet van het zingen.

Interessant voor 
Voor iedereen die zijn of haar zangtalent verder wil ontwikkelen, meer zelfvertrouwen wil krijgen in het zingen of wil leren samen te zingen.

Programma 
In de workshop komt niet alleen de zangtechniek aan bod, maar ook jouw authentieke stem en stijl. We doen een aantal oefeningen samen, maar je bereidt ook thuis een nummer voor waar je aan wilt werken. Zodra je eraan toe bent, kan er ook individueel met je gewerkt worden. Deze persoonlijke aandacht geef ik in de vorm van een materclass, terwijl de andere deelnemers luisteren en meekijken. Deze groepsdynamiek versnelt het oplossend vermogen voor iedereen en er wordt gezorgd voor een extra dimensie. Het is enorm leerzaam om het proces te volgen, wat uiteindelijk zorgt voor meer inzicht en bewustwording.

Er wordt gewerkt met muziekbanden of een mp3 karaoke en zanginstallatie.

Onderwerpen
• Ademhaling en ademsteun
• Klankkleur, volume, bereik
• Ritme
• Tekstbeleving en Performance
• Microfoontechniek

Locatie
De Meern

Aantal deelnemers
Minimaal 4 – Maximaal 8

Prijs €25,-