Over mij

“Music gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything” – Plato

Meer over mij 
Ik werk graag met mensen en haal plezier uit zingen en het geven van zanglessen. Ik vind het mooi wanneer mensen zich zowel op persoonlijk gebied als op zangniveau ontwikkelen en steeds meer uit zichzelf halen. Dit is ook de reden dat ik ooit ben begonnen met coaching en zangles. Hoewel ik in de basis klassiek ben opgeleid, heb ik inmiddels meer dan 35 jaar ervaring in het zingen en coachen in verschillende genres zoals Pop, Jazz en Close Harmony.Om iedereen goed te kunnen begeleiden heb ik de verdieping gezocht door verschillende opleidingen te volgen op het gebied van personal coaching, professional coaching en energetisch werken. Vanuit mijn intuïtieve kwaliteiten ondersteun ik je bij het ontwikkelen van jouw eigen bewustwording. Daardoor krijgt het talent dat in ieder schuilt de kans om te groeien. Zakelijk, privé en op het gebied van zang.

Coaching is maatwerk. Iedereen heeft andere behoeften, wensen en voorkeuren. We bepalen eerst samen wat jouw behoeften zijn en waar je voor open staat. De ene persoon is spiritueler ingesteld dan de ander en van nature vind ik met beide verbinding: spiritueel en geaard.

Opleidingen

Energetisch Werk – Samma, Center for Intuitive Development 

Onderwerpen: familieopstellingen, werken met chakra’s, visualisaties en affirmaties, reading, healing, mediumschap, channeling, werken met kinderen en esoterie.

Verdiepingsopleiding Engelen om je heen, Joke Slagmolen 
Onderwerpen: chakra’s, healing, verdieping in het geven van behandeling en ethiek.

Energetisch Werk 1+2 – More Moving Miracles 
Onderwerpen: opstellingen in coaching

Klankschaalmassage – Deep Sound Massage 
Onderwerpen: klankschalen bespelen

Leidinggevend coachen – Schouten Nelissen

Professioneel Coachen – Coaching Academy International